ANUNŢ LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Municipiul Vaslui prin Direcţia Administrare Pieţe, Târguri şi Oboare, organizează licitaţie publică cu strigare, în vederea atribuirii spre închiriere a 2(două) spaţii comerciale (module) situat în piața agroalimentară Traian din Municipiul Vaslui.

Licitaţia publică va avea loc la sediul administrativ al Direcţiei Administrare Pieţe, Târguri şi Oboare, str. Ceramica, nr. 3, în data  20.09.2021, după cum urmează:

 

-     Spaţiu M2 și Spațiul M3 (2 module), fiecare în suprafață de 2,25 mp – cu obiect de activitate: ,,difuzarea presei, casete audio, video – CD-uri, DVD-uri, comercializare bilete-tichete, produse uz-casnic, mici ateliere artizanat, confecționare chei-yale”, tutungerie, birouri, etc. (ora 900 respectiv 930),

Preț de pornire licitație – 45 lei .

 

Dacă spațiile nu vor fi adjudecate în data de 20.09.2021, licitația se va relua în termen de 7 zile, la aceiași oră, în data de 27.09.2021.

 

       Caietele de sarcini vor putea fi procurate începând cu data de 06.09.2021, în intervalul

orar 900–1400, de la sediul administrativ al Direcţiei Administrare Pieţe, Târguri şi Oboare, str. Ceramica, nr. 3, contra sumei de 50 lei/caiet, până cel mai târziu în ziua organizării licitaţiilor. Taxa de participare la licitație este de 250 lei iar garanția de participare este în sumă de 90 lei.

Informaţii suplimentare referitoare la spațiile scoase la licitație, la programul de desfăşurare al acestora, la conţinutul şi procurarea caietelor de sarcini precum şi la regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiilor publice pentru închirierea spaţiilor comerciale aparţinând domeniului public al Municipiului Vaslui din Pieţele Centrală şi Traian, se pot obţine de pe site-urile Municipiului Vaslui, www.dapto-vaslui.ro, sau de la sediul Direcţiei Administrare, Pieţe, Târguri şi Oboare, str. Ceramica, nr. 3.

Informații suplimentare: telefon  0736/64.04.23 

Search